header
Dolmans Zwemvijvers

Zwemvijver ontwerp

Een zwemvijver ontwerp kan via verschillende wegen tot stand komen. Naast gebruik te maken van de expertise van een ervaren tuinarchitect kunt u ook kiezen uit onze zwemvijver-collectie. Dolmans zwemvijvers zal ervoor zorgen dat al uw wensen en eisen in het zwemvijver ontwerp verwerkt zullen worden.

Een zwemvijver zal een enorme meerwaarde voor uw tuin vormen. Het ontwerp van de zwemvijver omhelst diverse aspecten zoals de vorm, beplanting, de locatie, etc. Samen met onze ervaren tuinarchitecten zult u een bewuste keuze maken voor het definitieve ontwerp en het aanleggen van de zwemvijver.

Een zwemvijver ontwerp kent verschillende uitgangsmogelijkheden, namelijk: FORMEEL, ORGANISCH en LANDSCHAPPELIJK ontwerp. Dankzij deze 3 verschillende benaderingen hebt u altijd een zwemvijver ontwerp dat precies bij het karakter van uw tuin en uzelf past. Daarnaast hebben we een zeer ruime zwemvijver-collectie. U hebt de keuze uit de volgende modellen: IDYLLIC, LA VIDA, SILENZIO en VESI. Heeft u liever een zwemvijver ontwerp dat compleet voldoet aan uw persoonlijke wensen en eisen? Met de TYPISK ontwerpt u uw eigen zwemvijver die ook naar u vernoemd zal worden. Eén ding is zeker; uw tuin zal nooit meer hetzelfde zijn met zwemvijvers van Dolmans!

 


Lees meer >>